Beter met een behandelplan

Persoonlijke behandelplannen

Samen met de patiënt en andere zorgverleners uit het hele land werken aan een optimale behandeling! Met Patiënt1Pro wordt dit werkelijkheid.

Patiënt1 ontwikkelt met diverse zorginstellingen behandelplannen voor specifieke aandoeningen als diabetes, hemangioom en bipolaire stoornis. Deze behandelplannen maken deel uit van het Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD).

Direct communiceren met de patiënt
Communiceren met andere zorgverleners
Korte lijnen binnen de zorg
Behandeling altijd en overal mogelijk
Blijf op de hoogte van het gehele behandeltraject
Direct ingrijpen in de behandeling

Wat is een behandelplan?

Binnen het online behandelplan van Patiënt1 worden patiënt en zorgverlener digitaal gekoppeld. Zo kan er altijd en overal behandeling plaatsvinden. De patiënt hoeft hiervoor niet elke keer op consult te komen, en als zorgverlener kunt u zo eenvoudig patiënten uit heel Nederland behandelen.

Een patiënt ziet vaak verschillende zorgverleners. Daarom is het belangrijk dat al deze zorgverleners met elkaar samenwerken en tot in detail kunnen volgen hoe het met de patiënt gaat. Op die manier kunnen zorgverleners elkaar versterken. Met ons digitaal behandelplan is dit haalbaar. Daarbinnen kunnen namelijk meerdere zorgverleners actief zijn en/of meekijken.

Wat doet een behandelplan?

Met een behandelplan creëren we efficiënte zorg, waarbij zorgverleners uit het hele land kunnen samenwerken. Ze kunnen elkaar zo versterken, wat een behandeling ten goede komt. Op deze manier ontvangt de patiënt altijd optimale zorg. Een behandelplan draagt bovendien bij aan directe en efficiënte communicatie, waardoor de lijnen binnen de zorg korter worden. Zo kan de patiënt direct met de arts communiceren, maar artsen ook met elkaar.

Wat kan een behandelplan?

U zit samen met een patiënt en mogelijk ook met andere zorgverleners in een behandelplan. Als zorgverlener kunt u hier meekijken met de behandeling van de patiënt. Maar u kunt ook actief deelnemen aan dit behandelplan.

  • Communiceren met patiënt en mede-behandelaars
  • Verslagen toevoegen en/of lezen
  • De patiënt kan gedetailleerde foto’s toevoegen
  • De patiënt kan een dagboek bijhouden
  • De patiënt kan zijn/haar werkelijke medicatiegebruik doorgeven
  • Richtlijnen en protocollen lezen
  • Vragenlijsten voor consult laten invullen

Contact

Meer weten over onze behandelplannen of benieuwd wat Patiënt1 voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via 088-0078600 of zorgverleners@patient1.nl