Ik ben nieuw: wat moet ik doen?

Patiënt1Pro is een beveiligde omgeving, speciaal voor zorgverleners. Afhankelijk van uw rol binnen Pro, kunt u hier verschillende dingen doen. 

Ik wil me aanmelden

Bent u nieuwsgierig en wilt u zich aanmelden voor Patiënt1Pro? U kunt zich gratis registreren. Hiermee maakt u meteen een ZRN-nummer aan.

U kunt verder nog niet aan de slag. Daarvoor moet uw ZRN-nummer toegevoegd worden aan een zorgcollectief en/of aan een behandelplan.

Ik wil een ZRN-nummer

U wilt een ZRN-nummer aanmaken, zodat u kunt werken binnen Patiënt1Pro. Dit ZRN-nummer kunt u aan een beheerder van een zorgcollectief geven of aan de casemanager van een behandelplan. 

Door u te registreren op Patiënt1Pro, maakt u automatisch een ZRN-nummer aan. Voltooi uw registratie, en u vindt uw ZRN-nummer rechts boven in het scherm, nadat u bent ingelogd op de website.

Ik ben uitgenodigd 

U bent uitgenodigd door een andere zorgverlener om mee te kijken in een behandelplan of om deel te nemen aan een zorgcollectief. 

U kunt zich registreren op Patiënt1Pro, waarmee u een ZRN-nummer aanmaakt. Geef dit ZRN-nummer aan de beheerder van het zorgcollectief of aan de casemanager van een behandelplan.

Ik heb interesse in een zorgcollectief

Een zorgcollectief is een virtuele plek, waaruit behandelplannen opgestart worden. Het zorgcollectief wordt altijd afgesloten door een zorginstelling.