Patiënt1 Netwerk: Patiënt1Pro

        

Bekijk Patiënt1Pro

Voor professionals in de zorg

Patiënt1 voor professionals in de zorg heet Patiënt1Pro. Deze site staat voor korte lijnen en directe communicatie tussen patiënt en zorgverlener en tussen de professionals onderling. 

Als professional werkt u met Patiënt1Pro. Uw patiënt werkt middels zijn/haar Persoonlijk GezondheidsDossier in Patiënt1. Beide accounts kunnen gekoppeld worden, waardoor een interactieve behandelmethode ontstaat.

Behandelplannen

Een belangrijke functie binnen Patiënt1Pro is het opzetten van behandelplannen. In een behandelplan kunnen patiënt en zorgverlener communiceren over de betreffende behandeling en het verloop. 

Deze behandelplannen stellen u in staat de effectiviteit van de behandeling te verbeteren. Ook kunt u andere zorgverleners toegang geven voor dit behandelplan om zo mee te kijken. Op deze manier wordt samenwerking eenvoudig, ook tussen verschillende afdelingen en ziekenhuizen. Dit alles gebeurt in overeenstemming met de patiënt zelf. 

Functies binnen Patiënt1Pro

Patiënt1Pro bevat verschillende opties, waaronder:

  • Behandelplannen starten
  • Zorgcollectief beheren
  • Effectief behandelen
  • Meekijken in een behandelplan
  • Snelle/eenvoudige communicatie met de patiënt
  • Korte lijnen voor een optimale samenwerking 

Eenvoudige communicatie met zowel uw patiënt als met uw collega’s in een transmurale behandeling staat centraal. Hiermee kunt u sneller reageren op ontwikkelingen of incidenten bij uw patiënt en bevindingen van mede-behandelaars.

Privacy en veiligheid

Binnen Patiënt1Pro wordt gewerkt met patiënten- en zorgverlenergegevens. Deze informatie is privé en om die reden zorgt Patiënt1 dat de gegevens optimaal versleuteld worden. Privacy en veiligheid van uw gegevens staan hierbij voorop.