Mogelijkheden binnen Patiënt1Pro

Binnen Patiënt1Pro kunt u als zorgverlener verschillende rollen beheren. Iedere rol heeft haar eigen rechten. Zo kunt u onder meer:

  • Een zorgcollectief beheren
  • Een behandelplan starten
  • Collega's uitnodigen tot een behandelplan
  • Meekijken in het behandelplan van een collega

Als zorgverlener kunt u met Patiënt1Pro behandelplannen opstarten met uw patiënt. Deze behandelplannen stellen u in staat de effectiviteit van de behandeling te verbeteren.

Eenvoudige communicatie met zowel uw patiënt als met collega’s in een transmurale behandeling staat hierbij centraal. Hiermee kunt u sneller reageren op ontwikkelingen of incidenten bij uw patiënt en bevindingen van mede-behandelaars.

Na registratie vult u uw profielgegevens in, waarna er meerdere mogelijkheden voor u beschikbaar zijn:

Zorgcollectief: zelf nieuwe behandelplannen starten

U wilt zelf nieuwe behandelplannen starten. Hiervoor moet u gekoppeld zijn aan een zogeheten zorgcollectief. Dit is een virtuele plek binnen Pro waaruit behandelplannen gestart worden. U kunt tevens andere professionals toegang verlenen tot dit zorgcollectief. Zij kunnen vervolgens zelf een behandelplan starten en overzicht behouden via de patiëntenlijst.

> Lees meer bij 'Hoe werkt Patiënt1Pro'

Meedoen in een behandelplan: toegang in bestaande behandelplannen

Als u bent uitgenodigd te participeren in een behandelplan is het voldoende uw zorgverlenergegevens volledig in te vullen. Daarna krijgt u een ZRN-nummer. Deze geeft u door aan de casemanager van het behandelplan. Dit is de persoon die het behandelplan heeft opgestart.