Gratis professionele agenda op patient1pro.nl

maandag, 1 mei 2017
Agenda

Handig: gratis professionele agenda op patient1pro.nl

Als zorgverlener heb je niet alleen dagelijks met patiëntenzorg te maken, maar ook met agendabeheer. Hoe zorg je ervoor dat je het overzicht over al je afspraken behoudt en per patiënt precies weet wat er is gepland? Op www.patient1pro.nl kun je niet alleen terecht voor het verbeteren van het zorgproces, maar nu ook voor een handige professionele agenda. En die is nog gratis ook!
 

Handige professionele agenda

Ga naar patient1pro.nl, registreer u als zorgverlener en ontvang na het invullen van het profiel een Zorg Registratie Nummer (ZRN-nummer). Ga vervolgens naar uw eigen pagina en klik voor de persoonlijke agenda bovenin op het agenda-icoontje. Daarna kunt u in de agenda meteen al uw afspraken kwijt. Niet alleen zijn de afspraken per dag in logische staten zichtbaar, maar ook per week en zelfs per maand. Voor een toelichting per afspraak is ook alle ruimte. Zo weet u per patiënt precies wat er gepland is! Gepresenteerd in overzichtelijke vlakken is uw agendabeheer op patient1.pro.nl even efficiënt als gemakkelijk. En het gebruik van patient1pro.nl is en blijft gratis!
 

Instrumenten voor zorgverleners

De agenda is slechts één van de instrumenten die we bieden om uw zorgproces te verbeteren. Via de site kunnen zorgverleners namelijk voor iedere patiënt een multidisciplinair behandelplan starten. Daarvoor wordt gewerkt met het PGD, het grootse Persoonlijk GezondheidsDossier van Nederland. Het PGD is een virtuele plek waar alle medische gegevens van de patiënt in worden bewaard. De patiënt maakt dit PGD zelf aan. Het PGD van de patiënt wordt gekoppeld aan een gestart behandelplan binnen deze beveiligde site.
 

Unieke en multidisciplinaire behandeling

Als zorgverlener kunt u met een behandelplan meekijken in het PGD van de patiënt en hebt u altijd alle relevante informatie bij de hand met betrekking tot zijn of haar gezondheid. Middels het behandelplan communiceert u bovendien met zowel de patiënt als eventuele mede-behandelaars. Zo is eenvoudige gegevensuitwisseling met collega’s mogelijk en kunt u ook zorgverleners uitnodigen uit andere zorginstellingen waarmee u samenwerkt, om mee te werken in het behandelplan van uw patiënt.

 

Meer informatie over de agenda en de behandelplannen?

Op onze site vindt u alle informatie. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl.

Of wilt u eens bekijken hoe behandelplannen binnen uw zorginstelling kunnen werken? Vraag dan onze demonstratie aan. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.