De Groene Kaart nieuw leven in geblazen?

dinsdag, 4 april 2017

Een doktershandschrift mag dan soms onduidelijk zijn, zijn patiëntenkaart natuurlijk niet. Daarom zijn de patiëntenkaarten binnen onze behandelplannen nu zo ingericht, dat zorgprofessionals in één oogopslag kunnen zien wat de status van hun patiënt is.

Als zorgverlener heb je niet veel tijd voor iedere patiënt. Als de patiënt binnenkomt, wil je in één oogopslag een overzicht van de status van deze patiënt zien. Vroeger had de huisarts de Groene Kaart, nu heeft Patiënt1Pro de Patiëntenkaart!

Efficiënt overzicht patiëntenkaarten 

Patiëntenkaarten maken deel uit van onze behandelplannen, die tegenwoordig door steeds meer zorgverleners voor hun patiënten via patient1pro.nl worden opgezet. Deze patiëntenkaarten tonen niet alleen een efficiënt overzicht van de relevante gezondheidsinformatie met betrekking tot de patiënt, maar ook alle berichten die zijn verstuurd en de verslagen die zijn aangemaakt door de zorgverlener en eventuele mede-behandelaars. Ook de allerlaatste dus! U vindt er bovendien, door de patiënt, ingevulde vragenlijsten en scorelijsten, evenals gestelde doelen en acties.

Mét Persoonlijk GezondheidsDossier

Verder valt via de patiëntenkaart het Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD) van de patiënt te bekijken. In dit PGD, het online medische dossier van de patiënt, staan de gezondheidsgegevens die de patiënt zelf heeft ingevuld. Denk hierbij aan medicatiegebruik, aandoeningen, allergieën en operaties. Ook zijn er door de patiënt toegevoegde foto’s te bekijken en de persoonsgegevens, bloedgroep, ‘contact in nood’ en zorgverzekering.

Status in één oogopslag

De gegevens op de patiëntenkaarten kunnen natuurlijk van groot belang zijn voor de juiste behandeling van uw patiënt. Daarom hebben we de patiëntenkaarten nu nóg overzichtelijker gemaakt: door het samenvoegen van medische gegevens in een uitgebreid infoblok is de status van de patiënt in één oogopslag zichtbaar. Eenvoudig en zeer compleet. Zodat u uw beperkte tijd ook écht aan uw patiënt kunt besteden!


Meer weten over behandelplannen?

Samen met zorgprofessionals ontwikkelen we meerdere behandelplannen voor verschillende aandoeningen, zoals hemangioom, urticaria en kinderdermatologie. Uit onderzoek blijkt dat deze behandelplannen stuk voor stuk significante gezondheidswinst en efficiëntere zorg opleveren. Op onze site vindt u alle informatie. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl.

Of wilt u eens bekijken hoe behandelplannen binnen uw zorginstelling kunnen werken? Vraag dan onze demonstratie aan. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.