Het antwoord begint bij de juiste vraag

dinsdag, 14 februari 2017

Nieuwe vragenlijstmodule binnen behandelplannen

Vragenlijsten zijn veelal onderdeel van de behandeling van de patiënten met een behandelplan van Patiënt1. Als zorgverlener leg je de patiënt natuurlijk uitsluitend de vragenlijst voor die relevant voor hem/haar is.

Juiste keuze

Vragen kost niets? Wel als het nergens toe leidt. Met onze nieuwe vragenlijstmodule binnen onze behandelplannen leg je als zorgverlener patiënten uitsluitend die vragen voor die belangrijk zijn. Zo kun je gemakkelijk en snel de juiste keuze maken uit een set geselecteerde vragenlijsten. De gewenste vragenlijst staat daarna meteen klaar in het online behandelplan van de betreffende patiënt. 

Aandoeningsspecifiek

Binnen de nieuwe module zijn verschillende vragenlijsten beschikbaar, stuk voor stuk aandoeningsspecifiek. Van alle vragenlijsten heeft Patiënt1 de gebruiks- en licentierechten geverifieerd. Deze set vragenlijsten vullen we constant aan. Uiteraard ook met uw vragenlijsten. Het goede antwoord begint nu eenmaal bij de juiste vraag.


Meer weten over behandelplannen

Nog onbekend met onze behandelplannen? We ontwikkelen voor diverse zorginstellingen behandelplannen voor specieke aandoeningen.

Met onze behandelplannen komt, kort gezegd, alle patiënteninformatie op één plek, zijn er korte lijnen binnen de zorg en communiceren zorgprofessionals direct met hun patiënt en mede-behandelaars. Het gaat namelijk 'Beter met een behandelplan'!

U vindt alle informatie op onze site. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl. Of wilt u eens bekijken hoe behandelplannen binnen úw zorginstelling kunnen werken? Vraag dan onze demonstratie aan. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.