Patiëntenkaart met metingen en grafieken

maandag, 1 mei 2017
Patiëntenkaart

Wat is het huidige gewicht, de HbA1c, ketonen en bijvoorbeeld cholesterol? De status van een patiënt is op de patiëntenkaart binnen de Patiënt1-behandelplannen meteen duidelijk! Daarop staan nu namelijk óók alle relevante en meest recente meetwaarden in overzichtelijke grafieken. Ingevuld door de patiënt zelf. Als zorgverlener ben je daarmee snel, efficiënt en in één oogopslag volledig op de hoogte van hoe het er met de betreffende patiënten voorstaat en kun je de behandeling optimaliseren.

 

Onderdeel van het behandelplan

Patiëntenkaarten vormen onderdeel van de Patiënt1-behandelplannen. Daarmee bieden deze behandelplannen een efficiënt overzicht van alle relevante gezondheidsinformatie met betrekking tot de patiënt, ook met verstuurde berichten en aangemaakte verslagen van de zorgverlener en eventuele mede-behandelaars. Vulde de patiënt op verzoek aandoeningsspecifieke vragenlijsten en scorelijsten in? Gestelde doelen en acties? Het maakt allemaal deel uit van de behandelplannen.

 

Alles op één kaart zetten

Behandelplannen worden door steeds meer zorgverleners voor hun patiënten via www.patient1pro.nl opgezet. In deze online behandelplannen werken patiënt en zorgverlener door een digitale koppeling nauw samen. Via de patiëntenkaart kun je als zorgverlener het Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD) van de patiënt bekijken. In dit PGD staan de gezondheidsgegevens die de patiënt zélf heeft ingevuld. Denk hierbij aan medicatiegebruik, aandoeningen, allergieën en operaties. Vanaf nu vindt u hier ook alle relevante metingen in overzichtelijke grafieken, direct vanuit de patiëntenkaart.

 

Recente en relevante metingen

Samen met zorgprofessionals ontwikkelt Patiënt1 meerdere aandoenings-behandelplannen voor o.a. diabetes, COPD of GGZ. Relevante gegevens op de patiëntenkaarten zijn daarbij natuurlijk van groot belang. Als zorgverlener wil je van de diabetespatiënt weten wat het gewicht is, totaal cholesterol, HbA1c, ketonen en bloeddruk. Maar van de patiënt met een bipolaire stoornis is ook de lithium-spiegel broodnodige informatie. Om die reden vind je nu op de patiëntenkaarten per aandoenings-behandelplan de gewenste metingen van de patiënt. Door de overzichtelijke grafieken ben je daarmee als zorgverleners snel en in één oogopslag volledig op de hoogte en kun je de behandeling optimaliseren.

 

Meer weten over behandelplannen?

Uit onderzoek blijkt dat de Patiënt1-behandelplannen stuk voor stuk significante gezondheidswinst en efficiëntere zorg opleveren. Op onze site vindt u alle informatie. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl.

Of wilt u eens bekijken hoe behandelplannen binnen uw zorginstelling kunnen werken? Vraag dan onze demonstratie aan. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.