Ook Stemmingsmeter in meetwaarden

donderdag, 23 februari 2017
Stemmingsmeter in meetwaarden

Gewicht, bloeddruk, temperatuur, lithium-spiegel, INR, FEV1 en bijvoorbeeld cholesterol. Het is allemaal gratis bij te houden in de overzichtelijke grafieken van het Persoonlijk GezondheidsDossier. Op veler verzoek bevat deze meetwaardenpagina nu ook de Stemmingsmeter!

Stemmingsmeter altijd en overal invullen

De Stemmingsmeter wordt ook wel een 'digitale LifeChart' genoemd. Het toont de verschillende stemmingen die op een dag worden ervaren. Dankzij de meetwaardenpagina van het Persoonlijk Gezondheids Dossier is de Stemmingsmeter nu altijd en overal in te vullen. Gratis. Voor iedereen.

Hoe het werkt

Om de Stemmingsmeter in te vullen, hoeven gebruikers zich slechts te registreren (of in te loggen) bij Patient1. Dit is gratis. Op de meetwaardenpagina wordt de Stemmingsmeter met het symbooltje hiernaast weergegeven. Eenmaal geopend hoeft er bij de Stemmingsmeter alleen maar te worden geklikt op de stemming die het beste bij het gevoel past van dat moment. Extra informatie wordt op deze pagina ook weergegeven.

 

 

Onderdeel behandelplan Bipolaire stoornis

De Stemmingsmeter maakt bovendien deel uit van het Behandelplan Bipolaire Stoornis. Zorgverleners en patiënten worden binnen dit behandelplan digitaal verbonden, eventueel ook met andere zorgverleners. Het behandelplan bevat verder de Retropectieve LifeChart, Stemmingsgrafiek, Signaleringsplan, gebeurtenissen en de berichtenmodule. In dit behandelplan worden alle relevante patiëntinformatie en klachten verzameld. Ze worden ook zó overzichtelijk weergegeven, dat er patronen kunnen worden ontdekt. Zo kan ingrijpen mogelijk zijn vóórdat de manische of de depressieve periode zich voordoet bij een bipolaire stoornis.


Meer weten over behandelplannen?

Samen met zorgprofessionals ontwikkelen we meerdere behandelplannen voor verschillende aandoeningen, zoals hemangioom, urticaria en kinderdermatologie. Uit onderzoek blijkt dat deze behandelplannen stuk voor stuk significante gezondheidswinst en efficiëntere zorg opleveren. Op onze site vindt u alle informatie. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl.

Of wilt u eens bekijken hoe behandelplannen binnen uw zorginstelling kunnen werken? Vraag dan onze demonstratie aan. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.