Nieuw: zoeken op naam

woensdag, 5 april 2017
Zoek op naam

Een geheel nieuwe functie binnen het zorgcollectief: zoeken op naam. Naast het ZRN-nummer is het ook mogelijk om op naam te zoeken binnen Patiënt1Pro. Door deze toevoeging werkt het zorgcollectief sneller en efficiënter. Hoe dat kan?

Het zorgcollectief is een virtuele plek van waaruit behandelplannen gestart en opgevolgd worden. Ook worden de gegevens van de patiënt op een veilige manier gedeeld met andere betrokken zorgverleners. Het toevoegen van een zorgverlener aan het zorgcollectief werkt met een zoekfunctie. Tik het ZRN-nummer van de zorgverlener in, en u kunt hem/haar aan het collectief koppelen.

ZRN: wat voor nummer?

Het ZRN-nummer staat voor 'Zorg Registratie Nummer'. Dit is een uniek nummer dat binnen Patiënt1Pro wordt gebruikt voor identificatie van een zorgverlener. Iedere zorgverlener die actief deelneemt aan patient1pro.nl heeft zo’n ZRN-nummer. Bijvoorbeeld wanneer u toegevoegd wilt worden aan een behandelplan, zorgverlenergroep of het zorgcollectief zelf. U krijgt een ZRN-nummer door u te registreren op Patiënt1Pro.

Zoeken op naam

Wilt u een andere zorgverlener opzoeken binnen Patiënt1Pro? Wilt u een zorgverlener toevoegen aan het zorgcollectief of aan een behandelplan? Kies dan voor zoeken op ZRN-nummer of voor zoeken op naam. U kunt deze keuze vanaf nu zélf maken.


Meer weten?

Wat kunnen onze behandelplannen met zorgcollectieven binnen uw zorginstelling betekenen? Samen met zorgprofessionals ontwikkelen we meerdere behandelplannen voor verschillende aandoeningen, zoals hemangioom, urticaria en kinderdermatologie. Uit onderzoek blijkt dat deze behandelplannen stuk voor stuk significante gezondheidswinst en efficiëntere zorg opleveren. Op onze site vindt u alle informatie. Maar natuurlijk beantwoorden we uw vragen ook graag persoonlijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-0078600 (tijdens kantooruren) en per mail: info@patient1.nl. U kunt ook onze demonstratie aanvragen. Die is informatief, geheel gratis en verplicht u tot niets.